If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А пък ти що се помпиш толкова не знам.Никой до тук в темата не е твърдил това което казваш.Просто споменах годината като ориентир,все пак е възлов момент в историята на марката.
нормално е вече да има готов прототип на 169. и го има. въпроса е дали да го произвеждат. все пак Камал, МиТо и 149 са готови от мнооооого мнооооооого време и лично познавам хора, които са ги виждали......и не са никак очаровани....
Абе от доста време си вървим плахо.Като че ли преди бяха по-смели шефовете от фиат,затова и изкарвахме модели като 155 не че аз карам такава,но се съгласете,че първите 155-ци като излезнаха на пазара другите коли изглеждаха като табуретки пред тях,бяхме ги изпреварили в дизайна светлинни години.Италианския дизайн няма смисъл да го обсъждаме,защото се е доказал отдавна,ама тва си е плахи са нашите торински директори и това си е.Трябва да чакаме по-добри дни на пазара сега и криза ни хвана...
Момчета,
Според мен новата 169 ще прилича на това, което е показано на снимките, но и много ще се различава. Дизайна на един автомобил се мени с часове в процеса на първоначалното му конструиране. Силно се надявам Алфа Ромео да защити името си на една марка с изключителен дизай. Що се отнася до 169..има още 2 години до излизането и. Доста дълъг период за драскане на нови скици...но според мен ще си заслужава!
колега, влез в vbox7 и гледай alfa romeo visconti внимавай да не се пристрастиш,трябваше да излезе миналата година
Задницата по форма прилича малко на тази на Бентли Континентал. За жалост колите започват все повече и повече да си приличат сега след като и Пинифарина почина представям си какво ще стане на пазара! Дано поне Алфа Ромео запази малко от малко стила и страстта си!
Comment